top of page
G5 2.jpg
Pllakat G 5.jpg

FORMULA

Raundi FINAL i Kampionatit Kombëtar "MotoRally 2023"

Raundi do të zhvillohet në dy ditë.

 

Etapa I - e shtunë, 16 dhjetor

(Tiranë - Berat) 134 km

Etapa II - e diel, 17 dhjetor

(Berat - Berat) 135 km

Roadbook është në letër rul ose PDF.

Ai do të jepet 60 minuta përpara startit.

Në secilën Etapë do të merren pikë për Kampionatin

---------------------------

Pika e takimit dhe nisja e Etapës I :

Paraqitja, marrja e numrave dhe Tracking System:

Start i Etapës I:

Finish i Etapës I:

Ceremonia e Etapës I:

Breafing për Etapën II:

Start Etapa II: 

Trajektorja:

Finish dhe cereminia:

Palma Nova Resort

Ora 08:30 - 10:00

Ora 10:30

Berat, aferisht ora 16:00

Berat (vendi për t'u përcaktuar)

E shtunë, ora 20:00, (vendi për t'u përcaktuar)

E diel, ora 09:00

Berat - Berat

Berat, (vendi për t'u përcaktuar)

Track Details.jpg

Regjistrimi është i hapur deri në datë 14 dhjetor ora 23:59

Tarifa e garës: 2000 Lekë

KATEGORITË

 

Kampionati Kombëtar "MotoRally-2023" 

është grupuar në Klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Gara do të ketë një sistem pikësh sipas rezultatit.

Shuma e pikëve të të gjitha garave do të shpallë dhe Kampionin Kombëtar 2023.

Në garë do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi

si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

-----------------------------


Klasi M-1

(Moto, monocilindër deri 599 cc)

Klasi M-2

(Moto, monocilindër mbi 599 cc)


Klasi M-3

(Moto, bicilindër)
 

Klasi M-4

(Moto, veteran, lindur para 1 janarit 1970)

Klasi M-5

(Moto, garuese femër)

Klasi Q-1

(Quad, dy rrota aktive)

Klasi Q-2

(Quad, katër rrota aktive)

Klasi Q-3

(Quad, garuese femër)

--------------------------------------

PILOTI

1- Mosha mbi 18 vjec

2- Patentë e vlefshme motori në klasën që do të merret pjesë.

4- Licencë gare AMF-2023. (nëse nuk e disponon, apliko këtu).

5- Kontrata e garës e nënshkruar. (plotësohet gjatë regjistrimit)

6- Deklarata mjekësore. (plotësohet gjatë regjistrimit)

7- Formulari i regjistrimit i plotësuar.

8- Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

MOTORI

1- Leja e vlefshme e qarkullimit.

2-
Siguracion i mjetit i vlefshëm të paktën deri në datë 18 dhjetor 2023.

3-
Targa ose fotokopje e saj (e montuar).

4-
Drita e përparme dhe e pasme funksionale

5-
Drita e frenave funksionale.

 

6-Mbajtëse për Roadbook, (në letër ose për Smartphone)

Lista-G5-7.gif
Renditja e përgjithshme
Rendita-Over.gif
Renditja sipas klasëve
Rendita-Klas.gif
Web-4.jpg
bottom of page