top of page

MOTOCROSS

@ Durrës 

info dhe axhenda

Anchor 7

info

 

 

Vendi: Lagja "Rinia"/Durrës

Kordinatat e pistës: 41.397484°    19.452018°    

Gjatësia: 1450 m

Distanca nga qendra e qytetit: 8 km

Numri maksimal i garueve: 30 garues

Karburanti më i afërt: 5 km

Hapja e Bivouac: e shtunë, 12 dhjetor 2015

Regjistrimet mbyllen në: 12 dhjetor 2015

 

 

axhenda

 

Oraret e ditës së garës. (13 dhjetor)

 

Ora 8:00  - Hapja e vendparkimit të garuesve. (maksimumi për çdo garues një sipërfaqe 2.5m x 3m)

Ora 9:00 deri 10:00 - Regjistrimi, dokumentacioni dhe marrja e numrave.

Ora 10:00 deri 10:30 - Prova të lira.

Ora 10:40 deri 11:00 - Prova të lira.

Ora 11:10 deri 12:00 - Prova të lira me kohëmatje.

Ora 12:30 deri 12:45 - Gara e parë. 

Ora 13:45 deri 14:00 - Gara e dytë.

Ora 14:40 deri 15:00 - Gara finale.

Ora 15:30 - Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

 

 

formula e garës

 

Në përgatitje...

 

 

 

 

harta e pistës

Anchor 8

regjistrimi në garë

Anchor 9
Anchor 10

lista e garuesve

rezultatet e garës

Anchor 12

rregullore

Anchor 11

PILOTI

1.  Mosha mbi 18 vjec

2.  Fotokopje e letërnjoftimit.

3.  Licencë gare AMF-2015; nëse nuk e dispononi
 (aplikoni këtu).

4.  Kontrata e garës e nënshkruar, (plotësohet gjatë regjistrimit)

5.  Deklarata mjekësore, (plotësohet gjatë regjistrimit)

7.  Foto personale 4cm x 5cm.

8.  Formulari i regjistrimit i plotësuar, (online).

9.  Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

 

 

MOTORI


1.  Gjëndje teknike e mirë.

 

 

 

 

RREGULLORE

 

Lexo ose shkarko rregulloren e Kampionatit "MotoCross 2015" duke shtypur këtu: (Rregullore MotoCross  2015)

 

 

 

bottom of page