top of page
mr-2.jpg
motorally--raundi-1-5-Pllakta-kaledar.jpg

Gara I

Gara II

Foto-2.gif

4 QERSHOR

Gara III

Foto-1.gif

10 QERSHOR

Gara IV

Foto-3.gif

28 TETOR

Gara V

12 DHJETOR

Foto-4.gif

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Kampionati Kombëtar "MotoRally 2023"

Kampionati Kombëtar "MotoRally 2023",
organizohet për herë të parë këtë vit 
nga
Federata Shqiptare e Motoçiklizmit.

-
Kampionati do përbëhet nga pesë gara njëditore gjatë vitit.
-
Garat do të jenë të tipit Cross Country Rally
dhe me standard navigimi me RoadBook
 (letër ose elektronik).
-
Për çdo garë do ketë nje sistem pikësh.
-
Fituesit e Kampionatit do të shpallen
nga shuma e pikëve të marra nga secili pilot në çdo garë.
-
Do të ketë një renditje të përgjithshme
dhe një renditje sipas klasëve.
-
Në mbarim të Kampionatit do të ketë trofe dhe medalje
për fituesit e klasëve dhe fituesit e përgjithshëm.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rregullore MotorRally 2023

Shkarko rregulloren e Kampionatit
në formatin PDF.

PDF-Symbol-2.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Renditja e Kampionatit

Renditja-Over-01.gif
Renditja-Klas-01.gif

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 
 

bottom of page