top of page
mr-3.jpg

Raundi I

Pllakat SM-1.jpg

Gara V

24-25 qershor

Foto-SM-3.gif

Raundi II

29 tetor

Poster-29-tetor.jpg

Raundi III

për përcaktim

Foto-SM-2.gif

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Kampionati Kombëtar "SuperMoto 2023"

Kampionati Kombëtar "SuperMoto 2023",
organizohet nga Federata Shqiptare e Motoçiklizmit.

-
Kampionati do përbëhet nga katër raunde dyditore.
-

Çdo raund do ketë katër gara individuale.
Në secilën garë d
o të merren pikë për kampiotanit.
-
Fituesit e Kampionatit do të shpallen
nga shuma e pikëve të marra nga secili pilot në çdo garë.
-
Do të ketë një renditje të përgjithshme
dhe një renditje sipas moshave.
-
Në mbarim të Kampionatit do të ketë trofe dhe medalje
për fituesit e si edhe një çmim monetar në klasifikimin final.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rregullore "SuperMoto 2023"

Shkarko rregulloren
e Kampionatit SuperMoto në formatin PDF.

PDF-Symbol.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Renditja-SM23-28 2.jpg
bottom of page