top of page
Head-Home.gif
...Garat e radhës...
>
20 korrik
E-Bike Sazan 24 Vlora.jpg
Partnerët e Federatës
logo-1.png
logo-4.png
logo-5.png
logo-3.png
logo-9.png
logo-7.png
logo-6.png
logo-10.png
home-fb.png
home-fbi.png

Licenca Sportive 2024

Historia...
   e motoçiklizmit shqiptar!
home-2.gif
RA-Poster-Insta-Feed-1080x1350.jpg
Siguria rrugore!
Head-5.gif
Home-6.jpg

Federata Shqiptare e Motoçiklizmit (FSHMO)

është një nga 44 Federatat Kombëtare të Sporteve të njohura nga

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) dhe është i vetmi organ i autorizuar për të rregulluar dhe menaxhuar sportin e motorçiklizmit

në territorin kombëtar dhe për ta përfaqësuar atë ndërkombëtarisht.

Kjo federatë ka autonomi teknike, organizative dhe menaxheriale,

nën mbikëqyrjen e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit dhe

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH)

FEMRAT DHE MOTO

_ALX9533.jpg
home-8.jpg

Vullnetarët

Federata Shqiptare e Motoçiklizmit (FSHMo) do të kërkojë ligjërisht mundësinë e kërkimit të licencës për E-Bike nga mosha 14 deri në 18 vjeç. Së shpejti do të hapet Akademia e Motoçiklizmit për të rinj dhe synohet edukimi i të rinjve me rregullat e qarkullimit rrugor nëpër shkollat 9 vjecare të Tiranës.

bottom of page