top of page
licenca-head.gif

Licenca Sportive Kombëtare 2023

Federimi sportiv për të marrë pjesë në garat ose 

eventet zyrtare të Federatës Shqiptare të Motoçiklizmit,

është një proces i detyruar për pjesëmarrësit në këto evente.

Aplikimi për Licencë federimi është i hapur për të gjithë motoçiklistët e interesuar për të qenë pjesë e federatës dhe e garave të saj kombëtare gjatë vitit sportiv 2023.

Duke shtypur në linkun e mëposhtëm,

mund të plotësohet menjëherë kërkesa për licencim.

Pas dërgimit të Formularit,

do të merrni instruksione të mëtejshme për të përfunduar procesin e licensimit.

I nënshkruari deklaron se njeh dhe pranon statutin dhe rregulloret

e Federatës Shqiptare të Motoçiklizmit dhe rregulloren ndërkombëtare AntiDoping.  

 

Gjithashtu ai deklaron se nuk do të fajësojë Federatën, klubin e tij ose përfaqësuesit e tyre

dhe komisarët e eventeve; për dëme materiale ose dëmtime fizike gjatë eventeve ose stërvitjeve.

Licenca AMF-2023 mund të tërhiqet pranë zyrave të Federatës.  

Kosto vjetore e Licencës është 1500 lekë

Pagesa për Licencën bëhët ne bankë ose pranë zyrave të Federatës

Lista e sportistëve të federuar.
Viti sportiv:
1 janar 2023 - 31 dhjetor 2023
Lista-Federimi-01.gif
bottom of page