top of page
E-Bike Sazan 24 Vlora.jpg
Info

- INFO -

Tipi i garës:

Numri maksimal i garuesve:

Kosto e garës:

Transporti për në Ishull:


Transporti për asistentët:

Oraret:

Mjeti: 

CrossCountry. Garë me xhiro në pistë të mbyllur.

50 Çiklistë.

50 euro tarifa e garës.

Trasporti do të bëhet me anije taxi. Kosto për një person dhe një biçikletë,
(30 euro, përfshin vajtje dhe ardhje).

Kosto e transportit për asistentët e regjistruar:
30 euro.

Nisja nga Porti i Vlorës, datë 20 korrik, ora 06:30.

Gara është e lejuar vetëm për biçikleta elektrike.

info.jpg

Tarifa e garës: 50 euro

Tarifa e asistentit: 30 euro

___________________________________________________________

 

 

KATEGORITË

 

Gara CrossCountry E-Bike që do të zhvillohet ne ishullin e Sazanit

do të jetë e ndarë në disa klase.


Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Në garë do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi

si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

-----------------------------


Klasi E-1

(lindur 1/1/2005 - 31/12/2008)

Klasi E-2

(lindur 1/1/2001 - 31/12/2004


Klasi E-3

(lindur 1/1/1985 - 31/12/2000

Klasi E-4

(lindur para 31/12/1984)

Klasi E-F

Femra (çdo moshë)

--------------------------------------

- HARTA E PISTËS -

Harta.jpg

- FORMULA DHE KUSHTET -

Çiklisti

1- Mosha mbi 14 vjeç

2- Për moshat nën 18 vjeç, (duhet shoqërim nga një prind).

3- Licencë gare ALMF-2024. (aplikim në këtë link)

4- Kontrata e garës e nënshkruar. (plotësohet gjatë regjistrimit)

5- Deklarata mjekësore. (plotësohet gjatë regjistrimit)

6- Formulari i regjistrimit i plotësuar.

7- Helmeta, doreza, brrylëza dhe veshje mbrojtëse.

 

 

Biçikleta

1- Gara është e hapur vetëm për biçikleta elektrike.

2- Tiplogjia e biçikletës - Mountain Bike

 

3- Numri maksimal i lejuar i baterive - Dy copë
 

___________________________________________________________

- REZULTATI I GARËS - 

rezultati.gif
bottom of page