top of page

ENDURO 2022

kupa-2.jpg

info

 

 

Vendi: Tiranë

Bivouac: Sheshi Nënë Tereza

Gjatësia: 45 km

Distanca nga qendra e qytetit: 5.2 km (Start/Finish)

Numri maksimal i garueve: 30 garues

Karburanti më i afërt: 200 m

Hapja e Bivouac: e shtunë, 26 nëntor 2022, ora 10:00

Regjistrimet mbyllen në: 24 nëntor 2022

 

 

axhenda

 

E premte, 25 nëntor, vendi: (për t'u përcaktuar)

 

Ora 18:00, - 

Mbledhje me pilotët e garës.

Spjegimi i rregullores dhe trajektores.

Marrja e numrave dhe dokumentacioni.

 

 

E shtunë, 26 nëntor, 

 

Ora 08:00 - Mbërritja në Pikën e Assistencës. 

Ora 09:10 - Start i xhiros së provës.

Ora 10:30 - Start i garës. Xhiro e parë. 14 km. Enduro Test (SS1) dhe Extreme Test (SS2)

Ora 12:00 - Start Xhiro e dytë. 14 km. Enduro Test (SS3) dhe Extreme Test (SS4)

Ora 13:00 - Start Xhiro e tretë. 14 km. Enduro Test (SS5) dhe Extreme Test (SS6)

Ora 15:00 - Grupim në Sheshin Nënë Tereza.

Ora 15:30 - Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

 

 

 

kategoritë

 

Motorët e klasifikueshëm si pjesëmarrës në
Kupën e Republikës 2022" janë të grupuar në pesë klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "klasë" si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Fituesi absolut do të shpallet dhe fituesi i Kupës së Republikës 2022.

Do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

 

Kategoria Enduro (E)


Klasi E1 - nga 
100cc deri 125cc dykohësh dhe nga 175cc deri 250cc katërkohësh

Klasi E2 - nga 176cc deri 250cc dykohësh dhe nga 290cc deri 450cc katërkohësh

Klasi E3 - nga 251cc deri 500cc dykohësh dhe nga 475cc deri 650cc katërkohësh

Klasi EV - Veteran, pilot i lindur përpara datës 1 Janar 1966.

Klasi EW - Pilote
femër.

Lista e pjesëmarrësve.

Enduro-List-1.gif
bottom of page