top of page
Sfond MR1_edited_edited_edited.jpg
Pllakat G1.jpg
Rezultati.jpg

- INFO -

Zona:

Pika e bivouac Start:

Vendi i finishit dhe ceremonia:

Gjatësia e trajektores:

Numri maksimal i garueve:

Karburanti më i afërt në start:

Hapja e Bivouac:

Procesi administrativ dhe breafing:

Start motori i parë:

Regjistrimet mbyllen në:

Tiranë

Te Stela Resort

Mustafakoçaj

123 km 

40 garues

3 km

08:30

08:30 - 09:30

10:00

23 shkurt 2024

AGJENDA

 

1 shkurt - 23 shkurt

Koha e regjistrimit

 

E diel, 25 shkurt

Dita e garës

Ora 08:30 - Hapja e Bivouac

Ora 08:30 - 09:30 -  Regjistrimi, Breafing dhe Roadbook.

Ora 09:45 - Përgatitja për start

Ora 10:00 - Start i motorit të parë

Ora 14:00 - Mbyllja e garës

Ora 14:30 - Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

 

 

KATEGORITË

 

Kampionati Kombëtar "MotoRally-2024" 

është grupuar në Klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Gara do të ketë një sistem pikësh sipas rezultatit.

Shuma e pikëve të të gjitha garave do të shpallë dhe Kampionin Kombëtar 2024.

Në garë do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi

si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

-----------------------------


Klasi M-1

(Moto, monocilindër deri 599 cc)

Klasi M-2

(Moto, monocilindër mbi 599 cc)


Klasi M-3

(Moto, bicilindër)
 

Klasi M-4

(Moto, veteran, lindur para 1 janarit 1971)

Klasi M-5

(Moto, garuese femër)

Klasi Q-1

(Quad, dy rrota aktive)

Klasi Q-2

(Quad, katër rrota aktive)

Klasi Q-3

(Quad, garuese femër)

--------------------------------------

Profili FInal.jpg

Tarifa e garës: 2500 Lekë

- FORMULA DHE KUSHTET -

PILOTI

1- Mosha mbi 18 vjeç

2- Patentë e vlefshme motori në klasën që do të merret pjesë.

4- Licencë gare ALMF-2024.

5- Kontrata e garës e nënshkruar. (plotësohet gjatë regjistrimit)

6- Deklarata mjekësore. (plotësohet gjatë regjistrimit)

7- Formulari i regjistrimit i plotësuar.

8- Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

MOTORI

1- Leja e vlefshme e qarkullimit.

2-
Siguracion i mjetit i vlefshëm të paktën deri në datë 26 shkurt 2024.

3-
Targa ose fotokopje e saj (e montuar).

4-
Drita e përparme dhe e pasme funksionale

5-
Drita e frenave funksionale.

 

6-Mbajtëse për Roadbook, (në letër ose për Smartphone)

FORMULA E GARËS

- Gara do të jetë njëditore.

- Gara është e tipit Cross Country Rally.

- Trajektorja ndahet në Sektorë Lidhës dhe Sektorë Specialë

- Shuma e kohëve të Sektorëve Specialë do përbëjë kohën e garës,

(plus penallti të mundshme sportive)

- Navigimi do të bëhet me Roadbook.

- Roadbook është në letër rul ose PDF.

Ai do të jepet 60 minuta përpara startit.

- Do të ketë klasifikim për çdo Klasë dhe klasifikim të përgjithshëm.

- LISTA E GARUESVE -

Lista-MR1-7.gif

- REZULTATET -

bottom of page