top of page
head-scooter.gif
04 E-Scooter.jpg

- INFO -

Federata Shqiptare e Motoçiklizmit organizon për herë të parë
garën me Scooter Elektrik, për të gjithë pasionantët e këtj sporti.


Gara është e hapur për të gjithë zotëruesit e një Scoote
ri

Pjesëmarrësit do të ndahen në dy kategori
që do garojnë në gara veç e veç
:


1 - Fëmijë (9-13 vjeç)

2- Të rritur (14-39 vjeç)
 

- DETAJE -

Vendndodhja e pistës:

Pika e takimit dhe parkimi:

Gjatësia e pistës:

Numri maksimal i garueve:

Regjistrimet mbyllen në:

Bulevardi Zogu I, Tiranë.

Fundi verior i Bulevardit të ri

340 m

20 garues (për çdo kategori)

6 prill 2023, ora 23:59

ose kur arrihet numri maksimal.

ORARET

 

E shtunë, 8 prill 2023

Ora: 13:00 deri 14:00 - Paraqitja e garuesve

Ora: 15:00 deri 16:00 - Garat eleminatore

E diel, 9 prill 2023

Ora: 10:30 deri 12:00 - Garat Finale

- DETAJE -

SCOOTERI

 

Fuqia maximale e lejuar: 500 Watt

Shpejtësia maksimale e lejuar: 25 km/h

Piloti (të detyruara)

- Helmetë me nofull

- Mbrojtëse brrylash

- Mbrojtëse gjunjësh

- Pantallona të gjata

- Xhup me mëngë të gjata

- Këpucë që mbulojnë kyçin

- Doreza.

 

- FORMA E PISTËS -

Pista-SM1-2.gif
Regjistrohu-escooter.jpg
bottom of page