top of page
head-sm1.gif
Pllakat SM-1.jpg

- INFO -

Vendndodhja e pistës:

Pika e takimit dhe parkimi:

Ceremonia:

Gjatësia e pistës:

Numri maksimal i garueve:

Karburanti më i afërt në start:

Hapja e Pistës:

Procesi administrativ dhe breafing:

Oraret e raundit:

Regjistrimet mbyllen në:

Bulevardi Zogu I, Tiranë.

Fundi verior i Bulevardit të ri

Fundi verior i Bulevardit të ri

540 m (në përgatitje)

20 garues

1.1 km

e shtunë 8 prill 2023, ora 13:00

ora 12:00 - 13:30

...në përgatitje

5 prill 2023, ora 23:59

AGJENDA

 

13 mars - 5 prill

Koha e regjistrimit

 

Oraret

E shtunë 8 prill

Ora 11:00 deri 12:00,

paraqitja në vendparkim dhe regjistrimi në garë.


Ora 13:00 deri 14:00,

Xhiro prove dhe Pole Position.


Ora 14:30 - Gara e Parë
Ora 16:30 - Gara e Dytë

E diel 9 prill

Ora 13:00,

paraqitja në vendparkim dhe regjistrimi në garë.


Ora 14:00 - 15:00,

Xhiro prove dhe Pole Position.


Ora 15:00 - Gara e Tretë
Ora 1
7:30 - Gara e Katërt

Në varësi të evente të tjera, oraret mund të lëvizin pak.

 

KATEGORITË

 

Kampionati Kombëtar "SuperMoto-2023" 

është grupuar në Klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Raundi do të zhvillohet në dy ditë.

Në secilën ditë do të ketë nga dy gara.

Secili Raund do të ketë katër gara gjithësej.

Shuma e pikëve në katër garat e raundit do të shpallë fituesit e Raundit për trofetë.

 

Shuma e pikëve të të gjitha Garave të të gjitha Raundeve

do të shpallë dhe Kampionin Kombëtar 2023.

-----------------------------


Klasi SM-1

(Monocilindër deri 499 cc)

Klasi SM-2

(Monocilindër mbi 499 cc)


Klasi SM-3

(Junior, lindur pas datës 31 dhjetor 2001
 

Klasi SM-4

(Garuese femër)

--------------------------------------

Anch SM1-2
Pista-SM1-2.gif
Forma-koka-SM1.gif

Tarifa e garës: 1000 Lekë

REZULTATET

PDF-Symbol.png

Shkarkoje në PDF

Renditja-Raundi-I.gif
bottom of page