top of page
head-sm1.gif
Pllakat-SM-2.jpg

- INFO -

Vendndodhja e pistës:

Pika e takimit dhe parkimi:

Ceremonia:

Gjatësia e pistës:

Numri maksimal i garueve:

Karburanti më i afërt në start:

Hapja e Pistës:

Procesi administrativ dhe breafing:

Oraret e raundit:

Regjistrimet mbyllen në:

Prush, Vaqarr Tiranë.

Pista Kartodrom, Prush.

Pista Kartodrom, Prush.

540 m (në përgatitje)

20 garues

900 m

e shtunë 8 korrik 2023, ora 09:00

ora 10:00 - 11:00

...në përgatitje

6 korrik 2023, ora 23:59

AGJENDA

 

21 qershor - 6 korrik

Koha e regjistrimit

 

Oraret

E shtunë 8 korrik

Ora 10:00 deri 11:00,

paraqitja në vendparkim dhe regjistrimi në garë.


Ora 11:30 deri 13:00,

Xhiro prove dhe Pole Position.


Ora 13:30 - Gara e Parë
Ora 14:30 - Gara e Dytë

E diel 9 prill

Ora 10:00,

paraqitja në vendparkim dhe check-in.


Ora 10:30 - 12:00,

Xhiro prove dhe Pole Position.


Ora 13:00 - Gara e Tretë
Ora 1
4:00 - Gara e Katërt

Në varësi të motit, oraret mund të lëvizin pak.

Numri minimal i garuesve të regjistruar

që gara të zhvillohet është 12 pilotë.

 

KATEGORITË

 

Kampionati Kombëtar "SuperMoto-2023" 

është grupuar në Klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Raundi do të zhvillohet në dy ditë.

Në secilën ditë do të ketë nga dy gara.

Secili Raund do të ketë katër gara gjithësej.

Shuma e pikëve në katër garat e raundit do të shpallë fituesit e Raundit për trofetë.

 

Shuma e pikëve të të gjitha Garave të të gjitha Raundeve

do të shpallë dhe Kampionin Kombëtar 2023.

-----------------------------


Klasi SM-1

(Monocilindër deri 499 cc)

Klasi SM-2

(Monocilindër mbi 499 cc)


Klasi SM-3

(Junior, lindur pas datës 31 dhjetor 2001
 

Klasi SM-4

(Garuese femër)

--------------------------------------

PISTA

Pista.jpg

REGJISTRIMI NË GARË

Buton-regjistrimi.jpg

Tarifa e garës: 1000 Lekë

LISTA E GARUESVE

bottom of page