top of page
Pllakat SM-3.jpg

REGJISTRIMI NË GARË

Tarifa e garës: 1000 Lekë

- INFO -

Vendndodhja e pistës:

Pika e takimit dhe parkimi:

Ceremonia:

Gjatësia e pistës:

Numri maksimal i garueve:

Karburanti më i afërt në start:

Hapja e Pistës:

Procesi administrativ:

Oraret e raundit:

Regjistrimet mbyllen në:

Kartodromi, Prush

Kartodromi, Prush

Kartodromi, Prush

.... m 

20 garues

1 km

e shtunë 23 dhjetor 2023, ora 10:00

ora 10:00 - 11:00

...në sektorin e mëposhtëm

22 dhjetor 2023, ora 17:00

AGJENDA

 

1 dhjetor - 22 dhjetor

Koha e regjistrimit

 

Oraret

E shtunë 23 dhjetor

Ora 10:00 - 11:00,

Procesi administrativ dhe regjistrimi i mjeteve të SuperMoto


Ora 11:30 - 12:00Prova të lira.
 

Ora 12:00 - 12:30, Pole Position
 

Ora 13:00 - 13:20, Gara I
Ora 14:00 - 14:20, Gara II.

Ora 15:00

Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

 

KATEGORITË

 

Kampionati Kombëtar "SuperMoto-2023" 

është grupuar në Klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

 

Raundi do të ketë katër tre gara gjithësej.

Shuma e pikëve në tre garat e raundit do të shpallë fituesit e Raundit për trofetë.

 

Shuma e pikëve të të gjitha Garave të të gjitha Raundeve

do të shpallë dhe Kampionin Kombëtar 2023.

-----------------------------


Klasi SM-1

(Monocilindër deri 499 cc)

Klasi SM-2

(Monocilindër mbi 499 cc)


Klasi SM-3

(Junior, lindur pas datës 31 dhjetor 2001
 

Klasi SM-4

(Garuese femër)

--------------------------------------

- Lista e garuesve -

Lista-SM-34.gif
bottom of page