top of page
head.gif
Pllakat G 4.jpg

- INFO -

Zona:

Pika e bivouac Start:

Vendi i finishit dhe ceremonia:

Gjatësia e trajektores:

Numri maksimal i garueve:

Karburanti më i afërt në start:

Hapja e Bivouac:

Procesi administrativ dhe breafing:

Start motori i parë:

Regjistrimet mbyllen në:

Tiranë - Elbasan - Tiranë

Sheshi Nënë Tereza

Tiranë, sheshi Nënë Tereza

162 km (afërsisht)

20 garues

2 km

e premte, 27 tetor, ora 12:00

e premte
, 27 tetor, ora 12:00-15:00

ora 16:00

25 tetor 2023, ora 23:59

amf---kliko-per-tu-regjistruar-banner-web.jpg

Regjistrimi është i hapur deri në datë 25 tetor.

Tarifa e garës: 1000 Lekë

KATEGORITË

 

Kampionati Kombëtar "MotoRally-2023" 

është grupuar në Klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "Klasë"

si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Gara do të ketë një sistem pikësh sipas rezultatit.

Shuma e pikëve të të gjitha garave do të shpallë dhe Kampionin Kombëtar 2023.

Në garë do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi

si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

-----------------------------


Klasi M-1

(Moto, monocilindër deri 599 cc)

Klasi M-2

(Moto, monocilindër mbi 599 cc)


Klasi M-3

(Moto, bicilindër)
 

Klasi M-4

(Moto, veteran, lindur para 1 janarit 1970)

Klasi M-5

(Moto, garuese femër)

Klasi Q-1

(Quad, dy rrota aktive)

Klasi Q-2

(Quad, katër rrota aktive)

Klasi Q-3

(Quad, garuese femër)

--------------------------------------

- FORMULA DHE KUSHTET -

PILOTI

1- Mosha mbi 18 vjec

2- Patentë e vlefshme motori në klasën që do të merret pjesë.

4- Licencë gare AMF-2023. (nëse nuk e disponon, apliko këtu).

5- Kontrata e garës e nënshkruar. (plotësohet gjatë regjistrimit)

6- Deklarata mjekësore. (plotësohet gjatë regjistrimit)

7- Formulari i regjistrimit i plotësuar.

8- Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

MOTORI

1- Leja e vlefshme e qarkullimit.

2-
Siguracion i mjetit i vlefshëm të paktën deri në datë 30 tetor 2023.

3-
Targa ose fotokopje e saj (e montuar).

4-
Drita e përparme dhe e pasme funksionale

5-
Drita e frenave funksionale.

 

6-Mbajtëse për Roadbook, (në letër ose për Smartphone)

FORMULA E GARËS

- Gara do të jetë njëditore.

- Gara është e tipit Cross Country Rally.

- Trajektorja ndahet në Sektorë Lidhës dhe Sektorë Specialë

- Shuma e kohëve të Sektorëve Specialë do përbëjë kohën e garës,

(plus penallti të mundshme sportive)

- Navigimi do të bëhet me Roadbook.

- Roadbook është në letër rul ose PDF.

Ai do të jepet 60 minuta përpara startit.

- Do të ketë klasifikim për çdo Klasë dhe klasifikim të përgjithshëm.

REZULTATET

Rezultati G4.jpg

RENDITJA E KAMPIONATIT

Renditje G1234 Over.jpg
Renditje G1234 Klas.jpg
bottom of page