top of page

ENDURO  

Kupa e Republikës 

(28-29 nëntor 2015)

info

 

 

Vendi: Dajt, Tiranë.

Distanca nga qendra e Tiranës: 21 km (Bivouac)

Koordinata: 41.369070°  19.908066°

Lartësia e bivouac: 1050 metra (mnd)

Numri maksimal i garueve: 50 garues

Karburanti më i afërt: 8.5 km

Hapja e Bivouac: e shtunë, 28 nëntor 2015, ora 8:00

Regjistrimet mbyllen në:  26 nëntor 2015

 

 

axhenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shënim: 

Gara merr pikë edhe për Kampionatin Kombëtar Enduro 2015.

 

 

 

 

kategoritë

 

Motorët e klasifikueshëm si pjesëmarrës në
Kampionatin Kombëtar "Enduro-2015" dhe "Kupën e Republikës 2015" janë të grupuar në pesë klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "klasë" si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Fituesi absolut do të shpallet dhe Kampioni Kombëtar 2015.

Do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

 

Kategoria Enduro (E)


Klasi E1 - nga 
100cc deri 125cc dykohësh dhe nga 175cc deri 250cc katërkohësh

Klasi E2 - nga 176cc deri 250cc dykohësh dhe nga 290cc deri 450cc katërkohësh

Klasi E3 - nga 251cc deri 500cc dykohësh dhe nga 475cc deri 650cc katërkohësh

Klasi EV - Veteran, pilot i lindur përpara datës 1 Janar 1966.

Klasi EW - Pilote
femër.

Anchor 13
Anchor 14
Anchor 16

regjistrimi në garë

Anchor 17

lista e garuesve

Mbyllja e regjistrimit: 26 nëntor 2015

Anchor 11

rezultatet e garës

rregullore dhe kushtet

Anchor 15

 

PILOTI

1- Mosha mbi 18 vjec

2- Fotokopje e letërnjoftimit.

3- Patentë e vlefshme motori në klasën që do të merret pjesë.

4- Licencë gare AMF-2015.
(nëse nuk e disponon, apliko këtu).

5- Kontrata e garës e nënshkruar. (plotësohet gjatë regjistrimit)

6- Deklarata mjekësore. (plotësohet gjatë regjistrimit)

7- Formulari i regjistrimit i plotësuar.

8- Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

MOTORI

1- Leja e vlefshme e qarkullimit.

2- Siguracion i mjetit i vlefshëm të paktën deri në datë 1 dhjetor 2016.

3- Fotokopje e plastifikuar e targës e vendosur në vendin e origjinales.

4- Drita e përparme dhe e pasme funksionale

5- Drita e frenave funksionale, (me leven e dorës dhe të këmbës)

6- Për motorët e pa targuar, duhen dokumentet e pronësisë së motorit.

 

foto/video

bottom of page