top of page

SUPERMOTO

Gara I, II dhe III

29 mars 2016

rezultatet
foto/video
Anchor 7
Anchor 8

pista dhe konfigurimi

Anchor 10
Anchor 12

lista e garuesve

Anchor 11

kushtet dhe rregullore

 

PILOTI

1.  Mosha mbi 18 vjeç

2.  Fotokopje e letërnjoftimit.

3.  Licencë gare AMF-2016
(aplikoni këtu).

4.  Siguracion personal ndaj aksidenteve, (i përfshirë në Licencë).

5.  Kontrata e garës e nënshkruar, (plotësohet gjatë regjistrimit)

6.  Deklarata mjekësore, (plotësohet gjatë regjistrimit)

7.  Foto personale 4cm x 5cm.

8.  Formulari i regjistrimit i plotësuar, (online).

9.  Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

 

 

MOTORI


1.  Drita e frenave funksionale, (me leven e dor
ës dhe të këmbës)

 

 

 

 

 

rregullore

 

Lexo ose shkarko rregulloren e Kampionatit "Supermoto 2016" duke shtypur këtu: (Rregullore SuperMoto 2016)

 

 

bottom of page