top of page

info

 

 

Vendi: Tiranë

Kordinatat e bivouac: 41.332570°   E 19.899722°

Gjatësia: 45 km

Distanca nga qendra e qytetit: 5.2 km (Start/Finish)

Numri maksimal i garueve: 30 garues

Karburanti më i afërt: 200 m

Hapja e Bivouac: e shtunë, 14 mars 2015, ora 10:00

Si mbërrihet: merr KML file

Regjistrimet mbyllen në: 13 mars 2015

 

 

axhenda

 

E shtunë, 14 mars 2015, vendi: Tirana Expo center

 

Ora 16:00 deri 19:00, - regjistrimi në garë, marrja e numrave dhe montimi i pajisjeve GPS nëpër mjete. Parkimi i motorëve.

Ora 19:30 deri 20:30, - breafing spjegues i garës.

 

 

E diel, 15 mars 2015, 

 

Ora 08:30 - Nisja nga Tirana Expo Center. (grup start)

Ora 09:00 - Mbërritja në Pikën e Assistencës. 

Ora 09:10 - Start i xhiros së provës.

Ora 10:30 - Start i garës. Xhiro e parë. 14 km. Enduro Test (SS1) dhe Extreme Test (SS2)

Ora 12:00 - Start Xhiro e dytë. 14 km. Enduro Test (SS3) dhe Extreme Test (SS4)

Ora 14:00 - Grupim në Tirana Expo Center.

Ora 14:30 - Cross Test (SS5) në Tirana Expo Center.

Ora 15:30 - Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

 

 

 

kategoritë

 

Motorët e klasifikueshëm si pjesëmarrës në
Kampionatin Kombëtar "Enduro-2015" janë të grupuar në pesë klase si në ndarjet e mëposhtme.

Do të ketë klasifikim dhe fitues për çdo "klasë" si dhe klasifikim dhe fitues "absolut".

Fituesi absolut do të shpallet dhe Kampioni Kombëtar 2014.

Do të ketë trofe për tre vendet e para të çdo Klasi si dhe trofe për tre vendet e para absolute.

 

 

Kategoria Enduro (E)


Klasi E1 - nga 
100cc deri 125cc dykohësh dhe nga 175cc deri 250cc katërkohësh

Klasi E2 - nga 176cc deri 250cc dykohësh dhe nga 290cc deri 450cc katërkohësh

Klasi E3 - nga 251cc deri 500cc dykohësh dhe nga 475cc deri 650cc katërkohësh

Klasi EV - Veteran, pilot i lindur përpara datës 1 Janar 1966.

Klasi EW - Pilote
femër.

Anchor 15
Anchor 16

regjistrimi në garë

lista e garuesve

rezultatet e garës

harta e pistës

rregullore dhe kushtet

 

PILOTI

1- Mosha mbi 18 vjec

2- Fotokopje e letërnjoftimit.

3- Patentë e vlefshme motori në klasën që do të merret pjesë.

4- Licencë gare AMF-2015.
(nëse nuk e disponon, apliko këtu).

5- Kontrata e garës e nënshkruar. (plotësohet gjatë regjistrimit)

6- Deklarata mjekësore. (plotësohet gjatë regjistrimit)

7- Formulari i regjistrimit i plotësuar.

8- Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

MOTORI

1- Leja e vlefshme e qarkullimit.

2- Siguracion i mjetit i vlefshëm të paktën deri në datë 16 mars 2015.

3- Fotokopje e plastifikuar e targës e vendosur në vendin e origjinales.

4- Drita e përparme dhe e pasme funksionale

5- Drita e frenave funksionale, (me leven e dorës dhe të këmbës)

6- Për motorët e pa targuar, duhen dokumentet e pronësisë së motorit.

 

foto/video

bottom of page