top of page
Anchor 15

info

 

 

Vendi: Pezë/Tiranë

Kordinatat e pistës: 41.332570°   E 19.899722°

Gjatësia: 720 m

Distanca nga qendra e qytetit: 15 km

Numri maksimal i garueve: 20 garues

Karburanti më i afërt: 200 m

Hapja e Bivouac: e shtunë, 9 maj 2015, ora 13:00

Si mbërrihet: merr KML file

Regjistrimet mbyllen në: 8 maj 2015

 

 

axhenda

 

Oraret e ditës së garës.

 

Ora 8:00  - Hapja e vendparkimit të garuesve. (maksimumi për çdo garues një sipërfaqe 2.5m x 3m)

Ora 9:00 deri 10:00 - Regjistrimi, dokumentacioni dhe marrja e numrave.

Ora 10:00 deri 10:30 - Prova të lira.

Ora 10:40 deri 11:00 - Prova të lira.

Ora 11:10 deri 12:00 - Prova të lira me kohëmatje.

Ora 12:20 deri 12:30 - Gara kualifikuese e parë. (MX2 dhe MX3)

Ora 12:50 deri 13:00 - Gara kualifikuese e dytë. (MX1)

Ora 13:30 deri 13:50 - Gara Finale

Ora 14:30 - Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

 

 

formula e garës

 

Provat e lira me kohëmatje do të bëhen individuale me dy xhiro piste për çdo garues.

 

Koha e xhiros më të mirë do të vlejë në llogaritje.

 

Gara MX2 me pilotët e grupit të parë: 8 minuta plus dy xhiro të pistës.

Pesë vendet e para kualifikohen për garë finale. Vendi i gjashtë deri tek i fundit,  zhvendosen për në garën e zonës së dytë.

 

Gara kualifikuese e dytë me pilotët e grupit të dytë: 8 minuta plus dy xhiro të pistës.

Pesë vendet e para kualifikohen për garë finale. Vendi i gjashtë deri tek i fundit,  zhvendosen për në garën e zonës së dytë.

 

Gara e zonës së dytë: 13 minuta plus dy xhiro të pistës.

Pilotët pjesëmarrës janë pilotët e dy garave të para dhe të pakualifikuar për garën finale.

Rezultati do të percaktojë vendin e 11-të deri tek i fundit.

 

Gara finale: 20 minuta plus dy xhiro të pistës

Pilotët pjesëmarrës janë pilotët e dy garave të para të kualifikuar për garën finale.

Rezultati do të percaktojë vendin e parë deri tek vendi i dhjetë.

 

Shënim

Përcaktimi i vendeve në start do të jetë sipas kohës personale të matur. 

Koha më e mirë zgjedh vendin e startit; koha e dytë e deri në fund vazhdon rradhën e zgjedhjes. 

 

 

harta e pistës

Anchor 16

regjistrimi në garë

Anchor 17
Anchor 18

lista e garuesve

rezultatet e garës

Anchor 20

rregullore

Anchor 19

PILOTI

1.  Mosha mbi 18 vjec

2.  Fotokopje e letërnjoftimit.

3.  Licencë gare AMF-2015; nëse nuk e dispononi
 (aplikoni këtu).

4.  Kontrata e garës e nënshkruar, (plotësohet gjatë regjistrimit)

5.  Deklarata mjekësore, (plotësohet gjatë regjistrimit)

7.  Foto personale 4cm x 5cm.

8.  Formulari i regjistrimit i plotësuar, (online).

9.  Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

 

 

MOTORI


1.  Gjëndje teknike e mirë.

 

 

 

 

RREGULLORE

 

Lexo ose shkarko rregulloren e Kampionatit "MotoCross 2015" duke shtypur këtu: (Rregullore MotoCross  2015)

 

 

 

foto/video

bottom of page