top of page

SUPERMOTO   (22 nëntor)

Anchor 12

info dhe axhenda

Anchor 8

Vendi: Tirana EXPO Center

Kordinatat e pistës: N41.353864  E19.771287

Gjatësia: 710 m

Distanca nga qendra e qytetit: 5.4 km

Numri maksimal i garueve: 18 garues

Karburanti më i afërt: 350 m

Hapja e Bivouac: 21 nëntor, ora 12:00

Si mbërrihet: take KML file

Regjistrimet mbyllen në: 21 nëntor 2015

 

 

axhenda

 

 

 

 

Anchor 11

pista dhe konfigurimi

Anchor 9

lista e garuesve

formular regjistrimi

Anchor 10
Anchor 13

kushtet dhe rregullore

 

 

 

PILOTI

1.  Mosha mbi 18 vjec

2.  Fotokopje e letërnjoftimit.

3.  Licencë gare AMF-2015
(aplikoni këtu).

4.  Siguracion personal ndaj aksidenteve, (i përfshirë në Licencë).

5.  Kontrata e garës e nënshkruar, (plotësohet gjatë regjistrimit)

6.  Deklarata mjekësore, (plotësohet gjatë regjistrimit)

7.  Foto personale 4cm x 5cm.

8.  Formulari i regjistrimit i plotësuar, (online).

9.  Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

 

 

MOTORI


1.  Drita e frenave funksionale, (me leven e dor
ës dhe të këmbës)

 

 

 

 

 

rregullore

 

Lexo ose shkarko rregulloren e Kampionatit "Supermoto 2015" duke shtypur këtu: (Rregullore SuperMoto 2015)

 

 

foto/video

Anchor 14
bottom of page