top of page

SUPERMOTO     (Gara III dhe IV)

Anchor 5

rezultatet

info dhe axhenda

Anchor 1

Vendi: Tirana EXPO Center

Kordinatat e pistës: N41.353864  E19.771287

Gjatësia: 650 m

Distanca nga qendra e qytetit: 5.4 km

Numri maksimal i garueve: 18 garues

Karburanti më i afërt: 350 m

Hapja e Bivouac: 24 maj, ora 8:00

Si mbërrihet: take KML file

Regjistrimet mbyllen në: 21 maj 2015

 

 

axhenda

 

 

 

 

pista dhe konfigurimi

Anchor 2
Anchor 3

formular regjistrimi

Anchor 4

lista e garuesve

 

 

kushtet dhe rregullore

Anchor 6

 

PILOTI

1.  Mosha mbi 18 vjec

2.  Fotokopje e letërnjoftimit.

3.  Licencë gare AMF-2015
(aplikoni këtu).

4.  Siguracion personal ndaj aksidenteve, (i përfshirë në Licencë).

5.  Kontrata e garës e nënshkruar, (plotësohet gjatë regjistrimit)

6.  Deklarata mjekësore, (plotësohet gjatë regjistrimit)

7.  Foto personale 4cm x 5cm.

8.  Formulari i regjistrimit i plotësuar, (online).

9.  Veshje e plotë mbrojtëse.

 

 

 

 

MOTORI


1.  Drita e frenave funksionale, (me leven e dor
ës dhe të këmbës)

 

 

 

 

 

rregullore

 

Lexo ose shkarko rregulloren e Kampionatit "Supermoto 2015" duke shtypur këtu: (Rregullore SuperMoto 2015)

 

 

Anchor 7

foto/video

38.jpg

38.jpg

a22.jpg

a22.jpg

a12.jpg

a12.jpg

a13.jpg

a13.jpg

a14.jpg

a14.jpg

a15.jpg

a15.jpg

a16.jpg

a16.jpg

a17.jpg

a17.jpg

a11.jpg

a11.jpg

a10.jpg

a10.jpg

a23.jpg

a23.jpg

a9.jpg

a9.jpg

a8.jpg

a8.jpg

a18.jpg

a18.jpg

a20.jpg

a20.jpg

a21.jpg

a21.jpg

a6.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a7.jpg

a5.jpg

a5.jpg

a4.jpg

a4.jpg

a3.jpg

a3.jpg

a2.jpg

a2.jpg

a1.jpg

a1.jpg

a19.jpg

a19.jpg

44.jpg

44.jpg

42.jpg

42.jpg

40.jpg

40.jpg

39.jpg

39.jpg

37.jpg

37.jpg

35.jpg

35.jpg

36.jpg

36.jpg

34.jpg

34.jpg

33.jpg

33.jpg

32.jpg

32.jpg

31.jpg

31.jpg

41.jpg

41.jpg

30.jpg

30.jpg

29.jpg

29.jpg

029.jpg

029.jpg

28.jpg

28.jpg

27.jpg

27.jpg

26.jpg

26.jpg

25.jpg

25.jpg

24.jpg

24.jpg

23.jpg

23.jpg

023.jpg

023.jpg

22.jpg

22.jpg

21.jpg

21.jpg

021.jpg

021.jpg

20.jpg

20.jpg

019.jpg

019.jpg

18.jpg

18.jpg

17.jpg

17.jpg

16.jpg

16.jpg

0014.jpg

0014.jpg

013.jpg

013.jpg

12.jpg

12.jpg

012.jpg

012.jpg

11.jpg

11.jpg

011.jpg

011.jpg

0011.jpg

0011.jpg

10.jpg

10.jpg

09.jpg

09.jpg

009.jpg

009.jpg

08.jpg

08.jpg

008.jpg

008.jpg

07.jpg

07.jpg

03.jpg

03.jpg

bottom of page